0 item
Selecteer uw valuta
FILTER OPTIES

Smartphone sportarmband


Een smartphone sportarmband is een ideaal hulpmiddel om je smartphone tijdens het sporten bij je te dragen. Je smartphone tijdens het hardlopen of fietsen in je broekzak steken is uitermate hinderlijk, en sommige sportbroekjes hebben helemaal geen broekzak. Koop in plaats daarvan een smartphone sportarmband en draag je smartphone op je arm. Er is geen handiger manier om je smartphone mee te nemen tijdens het sporten dan een comfortabele smartphone sportarmband van i-Mania.
Smartphone sportarmband voor o.a. Samsung, Apple en HTC toestellen
Je kunt bij i-Mania een smartphone sportarmband bestellen in diverse soorten en maten. Bij elk model staat vermeld voor welke toestellen de smartphone sportarmband geschikt is, dus je hoeft niet bang te zijn de verkeerde grootte te bestellen. i-Mania heeft onder andere sportarmbanden voor diverse Apple, Samsung en HTC toestellen. Niet alleen hebben wij bijvoorbeeld een smartphone sportarmband voor nieuwe toestellen als de: Iphone 6 en 6S Plus, Samsung Galaxy S6, je kunt bij ons ook terecht voor een armband voor oudere toestellen als de S3. Heb je een phablet, zoals de Galaxy Note, dan hebben wij ook de juiste smartphone sportarmband voor je.

Comfortabel sporten


Elke smartphone sportarmband is zo ontworpen dat deze zo comfortabel mogelijk kan worden gedragen. Je bent er binnen de kortste keren aan gewend. Het voordeel van je smartphone meenemen tijdens bijvoorbeeld het hardlopen is dat je een app op je smartphone kunt gebruiken die aangeeft welke afstanden je loopt. Daarnaast bevatten veel van onze armbanden een opening voor hoofdtelefoons of oordopjes. Kies je voor zo’n model smartphone sportarmband, dan kan je jezelf door de juiste muziek lekker oppeppen tijdens het sporten. Het oog wil ook wat en daarom heb je bij i-Mania ook qua uiterlijk een ruime keuze in welke smartphone sportarmband je kiest. Onopvallend zwart is natuurlijk mogelijk, maar je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor roze, felgroen of paars, of met een stoere legerprint. Het kan bijvoorbeeld leuk zijn om je smartphone sportarmband qua kleur aan te laten sluiten op je sportkleding.

Ruime keuze in smartphone sportarmbanden


Het is aan jou voor welke smartphone sportarmband je kiest. Het is maar net wat je mooi en prettig vindt. We noemden de sportarmbanden met gat voor de koptelefoon al. Denk bijvoorbeeld ook eens na over of een smartphone sportarmband met key pocket handig zou kunnen zijn. Tijdens het hardlopen in de buurt kan je daar je huissleutel in doen, zo hoef je verder niets mee te nemen. Wil je zo prettig mogelijk sporten met je smartphone, kies dan voor een smartphone sportarmband uit het ruime assortiment van i-Mania!