0 item
Selecteer uw valuta
FILTER OPTIES

LG hoesjes beschermen je kostbare smartphone

Je LG smartphone is een kostbaar bezit. Zo goed als je hele leven zit erin. Je wilt dus voorkomen dat er wat met je telefoon gebeurt als je hem per ongeluk laat vallen. Daarom koop je een hoesje voor je LG telefoon. Je hoeft niet bang te zijn dat het flitsende uiterlijk van je smartphone verloren gaat: hoesjes worden zo gemaakt dat je telefoon er alleen maar mooier van wordt. Voor verschillende doeleinden zijn er bij i-Mania verschillende typen hoesjes: leren hoesjes, hard cases of juist de zachtere TPU cases, diamond cases en bumper frames. Je ziet het: om LG hoesjes te kopen ben je hier aan het juiste adres!

Voor iedereen een LG hoesje op maat

Geen twee smartphones hebben precies dezelfde afmetingen. Daarom is het belangrijk een hoesje te kopen dat specifiek voor jouw model gemaakt is. Een LG hoesje voor de L70 zal bijvoorbeeld groter zijn dan een LG hoesje voor de L5. Wat voor type hoesje je kiest, is een kwestie van persoonlijke smaak en wat je van het hoesje verwacht. Wil je vooral bescherming als het toestel valt, dan kun je kiezen voor een bumper frame. Je hebt dan alleen een rand om de smartphone, waardoor het scherm en de achterzijde vrij blijven.

LG hard cases en soft cases

Wil je dat de achterkant goed beschermd is, dan kun je kiezen uit een LG hard case, een LG TPU case of een LG diamond case. Alledrie de modellen beschermen de zijkant en achterkant van het toestel. Doordat TPU flexibel materiaal is, kan het schokken beter opvangen dan een hard case. Deze hoesjes zijn er in veel verschillende kleuren en dessins.

Lederen hoesjes

Met TPU cases en hard cases is het scherm van je smartphone niet beschermd. Je kunt een screen protector gebruiken om de kans op krassen te verminderen. Wil je echter optimale bescherming voor je toestel, dan kies je een lederen hoesje. Als het hoesje dicht is, zit je scherm veilig achter het leer. In de voorkant vind je ruimte om pinpassen en eventueel wat geld mee te nemen. Zo heb je ook meteen geen portemonnee meer nodig. Bijkomend voordeel van een lederen hoesje is dat je het als standaard kunt gebruiken. Dat is bijvoorbeeld handig als je tv wilt kijken op je smartphone.