0 item
Selecteer uw valuta
FILTER OPTIES

Handig: Een hoesje met toetsenbord

De tablet neemt steeds meer de plaats in van de laptop of desktop computer. Dat is niet gek, want tablets zijn gemakkelijk in het gebruik. Ze zijn handzaam en je hoeft niet lang te wachten voor ze opgestart zijn. Voor de meeste eenvoudige toepassingen als het surfen op internet en het lezen van e-mail is een tablet dan ook heel geschikt. Wat minder handig is, is het typen van lange teksten. Tablets hebben dan wel een virtueel toetsenbord op het scherm, maar probeer daar maar eens met tien vingers in hoge snelheid je verhaal mee in te typen. Wil je toch veel tekst invoeren, dan is een extern keyboard een goede oplossing.

Een keyboard voor je tablet met Android

Er zijn veel verschillende tablets op de markt. Er is maar een beperkt aantal besturingssystemen. Iedereen kent wel de grote jongens Android en Apple. Toch is bijna elk type tablet anders van vorm. Elk model vraagt daarom om zijn eigen accessoires. We hebben dan ook toetsenborden voor verschillende merken en typen tablets, zoals voor Samsung en Asus. Wat de externe keyboards met elkaar gemeen hebben, is dat het keyboard voor de tablet via bluetooth werkt. Je hebt er dus geen speciale aansluitingen of kabeltjes voor nodig. De keyboards zijn geïntegreerd in een hoesje, dat je ook meteen als standaard kunt gebruiken. Een multifunctionele oplossing dus. Je klikt je tablet in het hoesje, zorgt dat de bluetooth-verbinding tot stand komt en je kunt aan het werk. En je tablet is meteen beschermd tegen beschadigingen als je hem meeneemt.

Voor elke tablet is er een extern keyboard

Zoek je een keyboard voor je tablet van Samsung? Je hoeft alleen maar te weten welk type Samsung-tablet je hebt en je vindt het bijpassende hoesje met keyboard zo bij i-Mania. Ook als je een toetsenbord voor je tablet van Asus wilt hebben, kun je bij ons terecht. Daarnaast hebben we keyboards voor verschillende andere merken. Twijfel je nog of een keyboard voor je tablet een goede investering is? Bedenk dan eens hoe vaak je typefouten maakt op dat virtuele toetsenbord en hoe vaak je toch maar die pc aanzet om een lange mail te schrijven. Je zult zien dat een extern toetsenbord het gebruik van je tablet aanzienlijk gemakkelijker maakt!