0 item
Selecteer uw valuta
FILTER OPTIES

Fietshouders


Het nut van fietshouders voor je smartphone hoeven we je waarschijnlijk niet uit te leggen. Met fietshouders kun je je smartphone op het stuur van je fiets bevestigen. Vooral voor navigatie is dit ideaal. Fiets je rond in een stad waar je de weg niet kent, of ben je lekker in de natuur aan het fietsen? Zet je smartphone in een van onze fietshouders, start Google Maps of een andere navigatieapp en vind gemakkelijk de juiste weg. i-Mania verkoopt alleen fietshouders van goede kwaliteit en je kunt kiezen uit meerdere modellen. Ook voor jouw smartphone hebben wij de juiste fietshouder.

Fietshouders zijn veilig en handig


De fietshouders die i-Mania verkoopt zijn zeer handig in gebruik. Vele modellen kunnen 360 graden gedraaid worden, zodat je zowel met een staand als een liggend scherm kunt werken. Wij bieden ook water-, sneeuw-, zand- en vuildichte modellen fietshouders, zodat je bij elk weertype kunt fietsen. Het touchscreen is dan overigens nog steeds gewoon te gebruiken, daarvoor hoef je je telefoon niet uit de fietshouder te halen.
Alle fietshouders van i-Mania zijn gemakkelijk op je fiets te monteren. Ze zijn ook zo gemaakt dat je telefoon er niet uit zal vallen. Ook als je over een onregelmatig bospad of klinkerweg rijdt, of over een hobbel, blijft je smartphone er gewoon inzitten. Naast het gemak zijn fietshouders ook erg veilig. Als je probeert te navigeren met je smartphone in je hand kan je veel eerder een ongeluk krijgen dan als je smartphone in een fietshouder zit. Dus ook voor de veiligheid zit je goed met fietshouders van i-Mania.

Fietshouders voor elk model smartphone


i-Mania heeft fietshouders voor bepaalde modellen smartphone. Zo is er bijvoorbeeld een model dat speciaal gemaakt is voor de iPhone 5, 5s en 5c, en eentje voor de populaire Samsung Galaxy S5. Deze fietshouders hebben precies de juiste afmetingen voor die telefoons, en zijn daardoor lekker compact. Let er wel op dat andere smartphones daar in de regel niet in passen, omdat ze niet verstelbaar zijn. Natuurlijk zijn er zijn ook fietshouders die wel verstelbaar zijn, waar je allerlei verschillende smartphones in kunt doen, ook minder gebruikelijke modellen. Dus ook als je een minder gangbare smartphone hebt, kan je bij i-Mania terecht voor een geschikte fietshouder, waar je smartphone niet uit zal vallen.
We zijn er van overtuigd dat we ook voor jou de juiste fietshouder in ons aanbod hebben. Ook voor fietshouders, die je veiligheid en gemak bieden, zit je goed bij i-Mania!

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Artikelen 1 tot 20 van 73 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4