0 item
Selecteer uw valuta
FILTER OPTIES
  • OpenApi GSM Merk
    1. Nokia (46)
  • OpenApi Kleur
    1. Goud (7)

Nokia accu

Gebruik je een Nokia telefoon, maar gaat de accu steeds minder lang mee, dan biedt een nieuwe Nokia accu van i-Mania de oplossing. Of je nu een nieuwe Lumia smartphone hebt, of een oudere Nokia telefoon, de kans is groot dat wij de Nokia accu voor jouw toestel hebben.
Mensen vragen zich soms af wie er nog Nokia toestellen gebruikt. Maar die ouderwetse feature phones worden wel degelijk nog gebruikt, omdat deze telefoons ontzettend stevig zijn en je heel lang met een volle batterij kunt doen. Ze worden dus vaak gebruikt door mensen die altijd bereikbaar willen zijn, zonder dat ze elke avond de telefoon op moeten laden. Maar ook een Nokia accu heeft niet het eeuwige leven. Ben je nog blij met je Nokia toestel, maar gaat de accu niet meer lang genoeg mee, bestel dan een nieuwe Nokia accu bij i-Mania. Deze accu’s zijn niet duur en je bent weer volop bereikbaar.

Een Nokia accu voor je smartphone of gsm

Accu’s voor moderne Lumia smartphones kan je op veel plekken nog wel kopen. Maar heb je een ouder model Nokia telefoon, dan wordt het lastiger. Veel winkels hebben zulke Nokia accu’s niet meer in het assortiment opgenomen. Gelukkig kan je bij i-Mania nog wel een accu voor een oudere Nokia telefoon krijgen, naast natuurlijk de accu’s voor de nieuwe modellen. Vind je je Nokia dus prettig werken en wil je niet overstappen op een ander merk, dan hoeft dit ook niet, dankzij het uitgebreide aanbod van i-Mania.

De oude vertrouwde Nokia’s

Als je jouw Nokia accu vervangt, ben je weer helemaal bereikbaar en gaat de batterij weer heel lang mee. Ideaal voor mensen die misschien wel een smartphone hebben, maar die hun oude Nokia toestel achter de hand willen houden voor de bereikbaarheid. Ook voor ouderen, die moeilijk met een smartphone kunnen werken maar die inmiddels wel weten hoe hun Nokia toestel werkt, biedt een nieuwe Nokia accu uitkomst.

Verrassend groot aanbod Nokia accu’s

Denk niet dat jouw Nokia toestel te oud is om nog een Nokia accu voor te kunnen krijgen. Als je ons aanbod bekijkt, zie je dat er ook voor oude modellen ( E-serie, N-serie en uiteraard o.a.: 6230, 3120, 6200, 8800, 5200, 1110 en 8900, etc.) nog een Nokia accu beschikbaar is. Dus kijk gerust eens rond, de kans is groot dat we je blij kunnen maken.
Elke Nokia accu die wij verkopen voldoet aan hoge eisen op het gebied van betrouwbaarheid en veiligheid. Bij i-Mania zit je goed, ook voor een Nokia accu!

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Artikelen 1 tot 20 van 47 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3