0 item
Selecteer uw valuta
FILTER OPTIES

Motorola accu


Ben je op zich nog blij met je Motorola telefoon, maar gaat de accu erg snel leeg, dan kan je bij i-Mania een nieuwe Motorola accu kopen. Veel mensen kopen een nieuwe telefoon als hun huidige telefoon te snel leeg raakt, maar dit hoeft dus niet. Met een nieuwe Motorola accu kan je na het opladen weer een hele tijd je telefoon gebruiken. Dus ben je nog tevreden met je Motorola telefoon en is alleen de accu het probleem, verspil dan geen geld, maar koop gewoon een nieuwe Motorola accu tegen een zacht prijsje bij i-Mania.

Een Motorola accu voor nieuwe en oudere Motorola telefoons


Uiteraard hebben wij onder andere een Motorola accu voor de populaire Nexus 6. Dit model is nog niet zo oud, dus misschien heb je nog wel geen nieuwe accu nodig. Maar met een Nexus telefoon kan je lang doen, dus mocht de tijd komen dat er wel een keer een nieuwe Motorola accu in moet, dan weet je waar je moet zijn. De Nexus telefoons krijgen ook langdurig de nieuwste Android versies, dus als je dan nog een keer de Motorola accu verwisselt als dat nodig is, kan je vele jaren plezier beleven aan dit toestel.

Ook oudere Motorola modellen


Maar ook als je een ouder Motorola toestel hebt, die een slechte accu heeft maar verder nog goed functioneert, kan je bij i-Mania terecht voor een nieuwe Motorola accu. Waar andere winkels vaak alleen accu’s verkopen voor nieuwere modellen smartphones, is dat niet zo bij i-Mania. Wij hebben ook een ruim aanbod Motorola accu’s voor modellen die al helemaal niet meer te koop zijn, maar die nog wel met veel plezier worden gebruikt door mensen. Samengevat zijn dus de enige redenen om een ander toestel te kopen als deze kapot gaat, als je hem te langzaam vindt worden of als je features nodig hebt die niet op deze telefoon zitten. Een slechte accu hoeft geen reden te zijn om een nieuwe smartphone te kopen, dankzij de service van i-Mania. Je koopt gewoon een nieuwe Motorola accu en kunt weer een tijd vooruit met je Motorola telefoon.

Motorola accu’s van goede kwaliteit


Elke Motorola accu die door i-Mania wordt verkocht is van goede kwaliteit, op het gebied van betrouwbaarheid en veiligheid. Je kunt dus bij ons een Motorola accu kopen en deze zonder problemen in je telefoon steken. Let erop dat je de juiste accu koopt, die bij jouw Motorola telefoon past. Gelukkig staan de modellen waarvoor een bepaalde Motorola accu geschikt is, er duidelijk bij vermeld. i-Mania helpt je om langer van je Motorola telefoon te genieten!

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

15 artikel(en)