0 item
Selecteer uw valuta
FILTER OPTIES

LG accu


Haalt je LG accu het einde van de dag niet meer? Sommige mensen vinden het dan tijd worden voor een nieuwe smartphone. Maar als je LG telefoon verder nog snel genoeg is en je gebruikt hem nog met plezier, dan is het slimmer om er alleen een nieuwe LG accu in te zetten. Met een nieuwe LG accu bespaar je jezelf geld en kan je langer plezier beleven aan je LG telefoon, die verder nog goed genoeg is.

Waarom I-mania?


Waar vind je een nieuwe LG accu voor jouw model LG telefoon? Of je nu een relatief nieuw LG toestel hebt, of een ouder model, bij i-Mania kan je ook voor jouw LG toestel terecht voor een nieuwe LG accu. Onze LG accu’s zijn van goede kwaliteit, zijn veilig te gebruiken en zijn verkrijgbaar tegen een scherpe prijs. Dus wil je langer gebruik blijven maken van jouw vertrouwde LG toestel? Kies dan voor een nieuwe LG accu van i-Mania.

Een LG accu voor vrijwel elk type LG toestel


Zoek je een LG accu, dan is het fijn om te weten dat i-Mania een zeer uitgebreid aanbod heeft op dit gebied. Uiteraard kan je voor een LG accu voor een populair toestel als de Nexus 5 bij ons terecht. Misschien heb je dat nu nog niet nodig, maar met een Nexus toestel kan je over het algemeen heel lang doen. Dus mocht de tijd komen dat de LG accu van je Nexus 5 niet meer voldoet, dan weet je waar je moet zijn. Heb je een ouder, of misschien minder gangbaar model, kijk dan eens rustig naar ons aanbod. De kans is groot dat wij ook voor jouw toestel een nieuwe LG accu verkopen. Zo kan je, als je verder nog tevreden bent met je LG toestel, langer gebruik blijven maken van je telefoon. Op die manier kan je met de service van i-Mania geld besparen, want je hoeft minder snel een nieuwe smartphone te kopen.

Veilige en betrouwbare LG accu’s


Elke LG accu die door i-Mania verkocht wordt, is van betrouwbare kwaliteit en is veilig te gebruiken. Je kunt heel lang plezier beleven aan een bij ons verkochte accu. Wij verkopen losse LG accu’s, maar ook accu’s met een back cover voor jouw toestel. Dit is handig, want de plastic back covers van LG toestellen kunnen kapot gaan, bijvoorbeeld bij een val.
Wil je dus langer gebruik blijven maken van je vertrouwde LG toestel, kies dan voor een nieuwe LG accu uit het assortiment van i-Mania.

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Artikelen 1 tot 20 van 45 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3