0 item
Selecteer uw valuta
FILTER OPTIES
  • OpenApi GSM Merk
    1. HTC (35)

HTC accu


Het kopen van een nieuwe HTC accu voor je HTC toestel is een uitkomst voor als de batterij van dit toestel niet meer lang genoeg meegaat. Het kan zijn dat je verder nog tevreden bent met je HTC telefoon, maar dat de HTC accu te snel leeg gaat. Dankzij de onderdelen van i-Mania hoef je dan niet meteen een nieuwe smartphone te kopen, maar kun je gewoon een nieuwe HTC accu kopen voor de telefoon die je nu hebt. Ook voor oudere modellen HTC telefoons hebben wij de juiste HTC accu, zodat je hem weer met plezier kunt gebruiken.

Een HTC accu voor nieuwere en oudere HTC telefoons


De accu van een nieuwe HTC smartphone gaat wel een tijdje mee, maar niet eeuwig. Heb je een ouder toestel, zoals de Desire of Wildfire, dan kan het zijn dat de accu snel leeg gaat. Misschien heb je dit toestel juist wel om altijd bereikbaar te blijven, dus een accu die snel leeg gaat kan je niet gebruiken.
Een losse HTC accu, of met back cover of adapter h2
Heb je alleen een nieuwe HTC accu nodig, dan kan je deze bij ons bestellen. We verkopen daarnaast ook accu’s met een nieuwe back cover, of met een adapter, zodat je hem overal kunt opladen. Elke HTC accu die wij verkopen is van betrouwbare kwaliteit en is veilig te gebruiken. Het type HTC telefoon waarvoor de accu geschikt is, staat er altijd bij vermeld. Zo is het niet moeilijk om voor jouw toestel de juiste HTC accu te vinden. Mocht je nog eens gaan overstappen op een ander merk smartphone, dan is het fijn om te weten dat i-Mania accu’s heeft voor alle gangbare merken. Accu’s zijn, behalve bij iPhones, meestal ook heel eenvoudig te vervangen. Welke smartphone je dus ook hebt, accuduur hoeft dus nooit meer een probleem te zijn dankzij de service van i-Mania.

Je nieuwe batterij, wel bij I-mania


Veel winkels vinden het verkopen van een HTC accu voor oudere toestellen niet meer de moeite waard. i-Mania denkt daar echter anders over. Ook voor oudere HTC toestellen kan je bij ons nog gewoon een goede, betrouwbare HTC accu kopen tegen een zacht prijsje. Zo helpen wij je om geld te besparen. Met een nieuwe HTC accu kan je je toestel weer met plezier gebruiken. Pas als je hem te langzaam gaat vinden, of je hebt features nodig die het toestel niet biedt, kun je nadenken over een nieuwe smartphone.

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Artikelen 1 tot 20 van 37 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2