0 item
Selecteer uw valuta
FILTER OPTIES

Pluche knuffels voor jong en oud

Games spelen op een spelcomputer vindt bijna iedereen leuk. Ook je kinderen. In veel gezinnen zal het vaste prik zijn: als er eenmaal iemand de console in handen heeft, wil de rest ook. Soms wil je gewoon even je spelcomputer voor jezelf hebben, zonder steeds gestoord te worden in je spel. Om je kinderen even af te leiden van al die leuke spelletjes, heeft i-Mania een groot aanbod van lekker zachte pluche knuffelberen. Met een zachte knuffelbeer vergeet je kind de spelcomputer meteen en kan het heerlijk spelen. Een pluche knuffel kopen doe je net zo eenvoudig en snel als het aanschaffen van games en accessoires voor je spelcomputer! Je kinderen zullen blij zijn met een zachte knuffelbeer om mee te spelen, overal mee naar toe te nemen en 's avonds naast zich in bed te laten slapen.

Functionele pluche knuffelberen

Een pluche knuffelbeer is leuk om mee te spelen. Maar deze dieren kunnen ook een nuttige functie hebben: we hebben knuffels die voorzien zijn van een opbergzakje. Hierin kan je kind zijn potloden en pennen meenemen en heeft het gelijk een knuffel bij zich. Andere knuffels zijn voorzien van een zuignap, zodat je ze gemakkelijk op kunt hangen. Je kunt hem bijvoorbeeld aan het raam van je auto hangen of vastplakken aan een oppervlak waar je kind zit te spelen. Zo kan je kind hem niet steeds weggooien en raak je de knuffel niet kwijt.

Zachte knuffelberen zijn er in vele varianten

Geen kind is hetzelfde. Daarom zijn ook niet alle pluche knuffelberen hetzelfde. Sterker nog, het zijn niet eens allemaal beren. Zo hebben we hondjes, eenden, rendieren, varkens en nog veel meer. Zelfs verschillende etenswaren zijn in pluche vertegenwoordigd. Helemaal leuk wordt het als je het dier op je hand kunt zetten. Wat is er nu leuker dan een giraffe die je kunt laten bewegen en een stem kunt geven? De handpoppen moedigen het kind aan mee te doen en maken zo van een knuffel een interactief speeltje. De enige dieren die misschien nog wel voor meer plezier zorgen, zijn de dieren die muziek maken. Een zingende en dansende hamster is gegarandeerd een succes als cadeau.

Wil je een pluche knuffel kopen? Dan vind je hier vast en zeker het ideale cadeau!