0 item
Selecteer uw valuta
FILTER OPTIES

Game accessoires voor verschillende platforms

Om je favoriete games te kunnen spelen, heb je de juiste accessoires nodig.
Als je een game speelt, ga je er helemaal in op. Dat is tenminste de bedoeling: je zit zó in het spel dat je niets om je heen hoort. Je leeft mee met je spelpersonage, je lost puzzels op, je bent bezig met een missie. Dan wil je niet gestoord worden door een rammelende controller, kapotte USB kabels of een lege batterij. De game accessoires zorgen ervoor dat je een spel lekker kunt spelen. Met de controller bestuur je het spel, en hoe beter die in de hand ligt, hoe beter jij het spel kan spelen. Met een fijne headset kun je alle geluiden horen, en ben je op je hoede voor wat er in het spel gebeurt! Met de juiste oplaadkabels kun je ervoor zorgen dat de batterijen van je controller nooit leeg raken en zo lang spelen als je wilt.

Van welk merk ben jij op zoek naar de game accessoires?

Voor de PS3 en PS4 vind je hier de nieuwste controllers, headsets, opladers en alle benodigde kabels. Ook worden er mooie stickersets voor de consoles en controllers verkocht, in allerlei kleuren en dessins. Zo ziet jouw console er straks precies zo uit als jij wilt. Er zijn draadloze opladers te koop, maar ook oplaadstations voor twee controllers tegelijk. De dualshock controllers zijn te koop in allerlei mooie kleuren. Met de dualshock kun je door de trillingen voelen wat er in het spel gebeurt. Zo wordt de spelervaring nog realistischer. Met een blue tooth headset kun je draadloos genieten van de geluiden van de game, en door de microfoon kun je contact hebben met andere spelers. Ook voor de Playstation Move zijn er vele mogelijkheden: guns, batjes, en een sports pack met meerdere onderdelen. Ook voor de Wii en Xbox consoles verkopen we allerlei accessoires. Met de Wii steering wheel kun je alle racespellen spelen op de Wii. Er zijn nunchuck controllers en gewone controllers te koop, in een aantal aantrekkelijke kleuren. In de sport kit afdeling vind je verschillende guns, het balance board en tafeltennisbatjes. Naast natuurlijk alle kabels, opladers en adapters. Alles om zoveel mogelijk uit je Wii te halen! Voor de Xbox vind je hier cases en stickers, opladers en standaards om de Kinect sensor op te bevestigen. Ook alle kabels voor de Xbox 360 vind je hier.

Na het bestellen van de gewenste accessoires voor 17:00 uur zorgen wij er voor dat ze dezelfde werkdag nog verzonden worden.