0 item
Selecteer uw valuta

Fidget Spinner

De obsessie voor de fidget spinner is in de afgelopen maanden enorm sterk toegenomen en zo kan er dan ook zeker geconcludeerd worden dat de fidget spinner de nieuwste rage van 2017 is!

En hoewel de fidget spinner al in de jaren negentig door Catherine Hettinger werd bedacht, is de fidget spinner pas nu uiterst populair geworden.

Maar wat is nou een fidget spinner? De fidget spinner is een klein stuk speelgoed die lijkt op een kruizing tussen een plafondventilator en het hoofd van een driehoekig elektrisch scheerapparaat.

Oorspronkelijk is de fidget spinner gemaakt om je beter te kunnen laten concentreren, maar het is tevens de perfecte oplossing voor overactieve vingers en gedachtes.

Sommige musici gebruiken de fidget spinner om hun motorische vaardigheden voor een optreden te verbeteren. De fidget spinner is echter ook geweldig om het gewoon te laten draaien en ernaar te staren.

Stress verminderen met een fidget spinner

Een fidget spinner is een draaischijf die bestaat uit een lager in het midden van zijn ontwerp en het kan gemaakt zijn van een verscheidenheid aan materialen, waaronder messing, roestvrij staal, titanium, koper en plastic.

Een fidget spinner ligt zeer goed in de hand en is onwijs soepel. Je kan hem op verschillende manieren laten spinnen, waaronder om zijn as en aan de pootjes. De fidget spinner kan enkele minuten door spinnen. De fidget spinner is ook leuk om er trucjes mee te doen.

Diverse bedrijven die de fidget spinner vervaardigen zeggen dat een fidget spinner de focus en concentratie bevordert en het door zijn soepele, snelle, bevredigende stille rotatie in de hand de stress vermindert.

De fidget spinner is er bij imania.nl verkrijgbaar in allerlei kleuren, met en zonder lampjes, glow in the dark, effecten en patronen.

Fidget spinner de rage van 2017

Fidget spinners zijn de hype van dit moment, dus u begrijpt het al: ook u kunt niet meer om de fidget spinner heen! Iedereen draait door van de fidget spinner en deze fidget spinner heeft de potentie om een nog grotere rage te worden dan de yo-yo, de hula-hoop en de frisbee tezamen.

Hier bij imania.nl hebben we een grote collectie van dit ultra populaire, zoevend en draaiend propellertje. Bent u op zoek naar een leuke kleurrijke fidget spinner? Zoek dan niet verder, doe ook mee aan de nieuwe hype, want imania.nl heeft deze must-have gadget op voorraad!

Als je voor 17.00 uur bestelt wordt jouw fidget spinner dezelfde dag nog verzonden (indien in voorraad). Kijk nu dus snel naar welke fidget spinner jij het liefst wilt hebben en draai er deze zomer al je stress en verveling letterlijk in een handomdraai mee weg!

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Artikelen 1 tot 18 van 19 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2