0 item
Selecteer uw valuta
FILTER OPTIES

Samsung accu


Als je nog tevreden bent met je Samsung telefoon, maar de accu gaat te snel leeg, dan biedt een nieuwe Samsung accu van i-Mania uitkomst. Voor sommige mensen is de batterijduur een reden om een nieuwe telefoon te kopen. Maar als je verder nog tevreden bent met je Samsung toestel, waarom zou je dit dan doen? Vervang gewoon de Samsung accu door een nieuwe, en je kunt nog heel lang plezier hebben van je Samsung telefoon. Een Samsung accu van i-Mania is ook helemaal niet duur, dus voor de prijs hoef je het ook niet te laten. Bespaar dus geld en doe nog wat langer met je Samsung smartphone, door er een nieuwe Samsung accu in te zetten.

Een Samsung accu voor talloze modellen Samsung smartphones


Je kent het wel, je smartphone is nog snel genoeg, maar de accu haalt het einde van de dag niet meer. De accu van smartphones gaat langzaam maar zeker achteruit. Is je Samsung smartphone ook erg traag geworden, dan zou je een nieuwe kunnen kopen. Maar is hij nog wel snel genoeg, dan kan je beter alleen de Samsung accu vervangen, dan bespaar je geld en gebruik je je Samsung telefoon weer met plezier. Het aanbod aan Samsung accu’s van i-Mania is zeer breed. Uiteraard hebben wij accu’s voor nieuwere modellen Samsung telefoons, bijvoorbeeld voor de S5 Mini, maar ook voor een ouder model kan je bij ons een Samsung accu kopen. Bekijk gerust ons aanbod, de kans is groot dat wij ook een Samsung accu hebben voor jouw toestel, hoe oud deze ook is.
Sommige accu’s zijn los te verkrijgen, maar wij hebben ook Samsung accu’s met een nieuwe back cover. Dit kan handig zijn, want de back cover van Samsung telefoons is van plastic en kan kapot gaan. Ook kan je een Samsung accu verkrijgen met EU / US / UK stekkers, zodat je hem overal kunt opladen.

Een Samsung accu van i-Mania is veilig en kwalitatief goed


De accu’s voor Samsung toestellen van i-Mania zijn van goede kwaliteit en je kunt ze veilig gebruiken. Kies je de juiste Samsung accu voor jouw type toestel, dan kan je er heel lang plezier van hebben, zonder je zorgen te hoeven maken om de veiligheid of de levensduur van je Samsung toestel.
Dus is je Samsung smartphone verder nog goed, maar is alleen de accu het probleem? Vervang je accu door een nieuwe Samsung accu van i-Mania en gebruik je Samsung smartphone weer met plezier!

Titel: Samsung accu specialist, batterij voor iedere Samsung telefoon

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

3 artikel(en)